Esittelyssä kosminen kontaktihenkilö Asko Nummela

Asko Nummela on ollut pienestä pojasta lähtien tietoinen kosmisesta alkuperästään. Menneisyys tähdissä sai aikaan sen, että Asko ajautui kuin itsestään tutkimaan tantrana tunnettuja oppeja osana kosmista elämää. Asko perehtyi taolaisuuteen ja tantrismiin ja tarjosi palveluitaan Tantralove Rakkauden Paratiisin kautta vuosina 2005-2012. Sitä ennen Asko toimi osuuskunnassa yhtenä jäsenenä.

Vuonna 2012 Asko perusti Numfidea -nimisen toiminimen ja neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Tähteläiset -lehden levittääkseen tietoa muista siviilisaatioista ja heidän tarkoitusperistään. Avaruudesta tulleista erilaisista roduista, jotka ovat tulleet auttamaan ihmiskuntaa meneillään olevissa muutosten ajoissa. Lehti tarjoaa tietoa ja informaatiota uudesta ajasta ja näin auttaa ymmärtämään nykyhetkeä paremmin.

Askolla on myös nuoruuden aktivointiohjelma, jossa monin eri keinoin perehdytään ihmisen solujen nuoruuden aktivointiin mm. uuden ajan teknologian keinoin. Askolta voit tilata konsultaatiota kosmisiin asioihin liittyen, parisuhteen ongelmista, tai erilaisia taolaisia ja tantrisia hoitoja, sekä regressioterapiaa, jossa vien Sinut matkalle menneisyyteen. Nuoruuden aktivointi on yleisellä tasolla uusin ja kiinnostavin aihe varmaan tällä hetkellä, jossa sivutaan kosmisia energioita,  dna-muutoksia ja muuta mukavaa.

"Tärkein muualta tulleille kosmisille sieluille on Takaisinpaluu Tähtiin -luennot ja työpajat, jotka avittavat henkistä matkaa ja nousua takaisin tähtiin, kotiin."

asko syksy.jpeg
gizeh 2272008_640

Totuus koskettaa blogikirjoitus

Jos ihminen haluaa kertoa totuuden, onko maailma valmis uskomaan häntä?

Mikä onkaan mielenkiintoisempaa kuin kuulla ja lukea muiden kokemuksia jostakin sellaisesta selittämättömästä asiasta, joka on joskus sattunut myös omalle kohdalle? Tunsitko itse silloin pelkoa? Olitko hämmentynyt? Oliko kokemus aivan luonnollinen ja helposti selitettävissä oleva?

Koemme usein vastakkainasettelua sisäisen maailmamme ja rationaalisen ajattelun välillä – yleisesti hyväksytyn ajattelutavan tukiessa vanhassa ja perinteisessä pysymistä. Mutta kenen etu se loppujen lopuksi on?

Usein julkisessa keskustelussa vastakkain asettuvat tiede ja ihmisten omat kokemukset. Vaikka tiede on alun perin syntynyt pohtimaan maailmankaikkeuden syntyä ja olemassaoloa, me emme ole pystyneet selvittämään sitä vielä tähän mennessä. Mutta aistiiko ihminen enemmän kuin tiede pystyy todentamaankaan? 

”Ota elämä haltuun kursseillani."

Asko Nummela
Takaisinpaluu Tähtiintietoisuusvalmentaja full
sydan

Askon FanClub löytyy Sydämestä

Asko Nummela
Kosminen kanava2a