asko profiilikuva.jpeg

”Mediassa vaikuttaminen on parasta vaikuttamista."

Asko Nummela

Asko Nummela -
Kosminen kanava

Kosminen kanava -osio tarjoaa elämän poluilla kulkijoille apua elämän erilaisiin tilanteisiin, kuten kohtaamiset toisten sivilisaatioiden olentojen kanssa, unien aikana tapahtuvat erilaiset asiat sekä unien tulkinta.

Olen Asko Nummela ja olen ollut onnekas, sillä minulla on ollut kontakteja toisten sivilisaatioiden edustajien kanssa jo aivan pienestä pojasta lähtien. Yksikään kontakti ei ole ollut pelottava, vaan aina olen tuntenut olevani turvassa ja, että kaikki on hyvin.

Toisaalta en pelkää kuolemaa, koska tiedän, että sielu jatkaa kulkuaan tästä kehostaan irtautumisen jälkeen ja voi hyvin syntyä uudelleen toiseen kehoon, toiseen paikkaan ja aikaan, jne.

"Tärkein muualta tulleille kosmisille sieluille on Takaisinpaluu Tähtiin -luennot ja työpajat, jotka avittavat henkistä matkaa ja nousua takaisin tähtiin, kotiin."

Asko juontaa ja isännöi Rajatieto TV:n Tähtitunti -nimistä ohjelmaa 10.3.2018 alkaen. Ohjelma on nähtävissä suorina lähetyksinä www.rajatieto.tv -sivustolla. Asiantuntijana lähetyksissä toimii Kalevi Riikonen ja meillä on myös joka kerta ihania vieraita, jotka kertovat omista kokemuksistaan kosmisella saralla. Todella mukavaa ohjelmaa on siis luvassa. Katso Tähtitunnit ohjelmasarjaa.

Seuraaviin Tähtitunteihin etsimme henkilöitä haastateltaviksi. Linkin suoraan lähetykseen löydät myös seuraamalla Asko Nummela Official -nimistä facebook -sivustoa.

Seuraa Facebookissa
asko syksy.jpeg

Ufot ja salattu tieto -traileri

Ufot ja salattu tieto videosivustot löytyvät Vimeon ja Patreon -sivustoilta osoitteista https://vimeo.com/ondemand/ufot ja https://www.patreon.com/numfidea 
Sivustoilla voit ostaa ufoihin liittyvää materiaalia. Videot ovat pääosin nauhoitettu maksullisista luennoista. Pienellä rahalla pääset katsomaan luennon kotisohvalta ja tuet ufokosmista toimintaamme. Kiitos tuesta. Kanaville pääset allaolevista linkeistä. 

Kosminen energiatyöpaja -traileri

Työpajassa keskitymme omiin energioihin ja niiden kanssa työskentelyyn tarkoituksena oppia tuntemaan oma energiasysteemi siten, että takaisinpaluu onnistuu. Teemme erilaisia harjoituksia, jotka auttavat Sinua ymmärtämään itseäsi ja näkemään tilanteesi. Tähtäämme kohoamiseen, tietoisuuden todelliseen yhteyteen ja energioiden puhdistamiseen, jottei todellinen nousu esty. Tapahtumista löydät lisää tietoa ja paikkakuntia, joissa pääset osallistumaan työpajaan. yms.

Asko Nummela Tähteläinen

Shadow Camera käväisi haastattelemassa. Kerron omista kokemuksista ja tähteläisyydestä.

Clarotel -kanavan esittely

Perustin aikoinaan kanavan tuodakseni esille auttajia. Onneksi Shadow Camera tekee sitä nyt.

Tähteläiset -lehden tarina

Videolla kerron Tähteläiset -lehden tarinan ja mistä kaikki syntyi.

Yhteys kosmiseen ulottuvuuteen

Ranskalaisessa Instituutissa on tullut opiskeltua.

Radio NRJ:n haastattelussa

Kosminen mies käväisi radio NRJ:ssä. Ehdottomasti mielenkiintoisin haastattelu koskaan.

Askon vanha esittelyvideo

Näistä ehdottomasti vanhin video. Tehty aikoinaan EsoTV (AstralTV) esittelyä varten.

Yliluonnollisen sosiaalipsykologiaa

Haastateltavina sosiaalipsykologian tutkija Jeena Rancken ja Tähteläiset -lehden päätoimittaja, kosmisen tien kulkija Asko Nummela. Askon osuus kohdassa -38:38-20:34.
(Perttu Häkkisen muistoa kunnioittaen.)

Ufo -palvelupuhelin

Askon palvelupuhelin. Autan Sinua Ufoihin liittyvissä asioissa.

Etukäteismaksu (1.96€/min)
Soitan Sinulle sovittuna aikana.

seiskan juttu.jpeg

Asko Nummela Median pyörteissä

Kosmiset seikkailut mediassa

Täältä selviää missä milloin olen vaikuttanut positiivisesti toisten siviilisaatioiden olemassaolosta. Aloitin jo vuonna 1984, jolloin syntyi ensimmäinen video marssilaisista.

51. Seiska -lehden artikkeli nro: 31/2019 18.-24.7.2019 - "Ufot kaappasivat ja pyyhkivät muistini!” Toimittaja Jyrki Hämäläinen, Kuvat Timo Korhonen. Artikkeli löytyy Askon Fan Clubista

50. Hymy -lehden artikkeli 1.2.2019 - "Avaruusolennot auttavat meitä.” Ufomies Asko uskoo olevansa toiselta planeetalta. Teksti Esa Pesonen, kuvat Kari Pekonen. Artikkeli löytyy Hymyn lisäksi Askon Fan Clubista .

49. City -lehden artikkeli 1.11.2018 - Kosminen yhteyshenkilö Asko Nummela tietää, että ulkoavaruuden olioita ei kannata pelätä: ”He ovat estäneet jo maanjäristyksiä ja kaapanneet ydinohjuksia.” Lue artikkeli City -lehden sivuilta tästä linkistä. 

Asko Nummela

”Muutamme maailmaa."

Asko Nummela

Seuraa videokanaviamme!


Kosminen kanava2a